Wie ben ik?

Mijn naam is Merel Fleischeuer. Ik ben 24 jaar en mijn hele leven al gek op zingen, dansen en acteren. 

In juni 2018 ben ik afgestudeerd van de Song & Dance Academie in Zwolle. Hier heb ik 3 jaar lang musical gestudeerd. Ik kreeg les in verschillende soorten dans stijlen zoals: tap, jazz, modern, klassiek ballet, hiphop en natuurlijk showdans. Daarnaast hadden we natuurlijk ook veel zang en spel lessen die ik  met veel plezier volgde!

Wij hebben met de opleiding een paar keer mogen optreden in het mooie theater De Spiegel in Zwolle. Ik weet als geen ander hoe het is om in een mooi theater te staan en wat voor kick dat geeft!

Ik heb veel ervaring opgedaan in het lesgeven tijdens mijn stages op school. Door deze stages wist ik eigenlijk al vrij snel dat ik mijn eigen musicalschool wilde gaan oprichten hier in Putten. Ik vind dat jonge kinderen een kans moeten krijgen om hun talent te kunnen ontwikkelen. Hier hoop ik mee te mogen helpen!

Ik heb ontzettend veel zin om met mijn leerlingen aan de slag te gaan en lekker veel lol te gaan maken!